Toyota Land Cruiser aniversează 70 de ani de la intrarea pe piață

Japonezii sărbătoresc 70 de ani de la debutul primei generații Toyota Land Cruiser prin lansarea unei ediții aniversare a modelului Land Cruiser Prado. Pentru cei mai puțin familiarizați cu modelul japonez, mașina împărtășește un design similar cu versiunea americană Lexus GX, disponibilă în Statele Unite.

Ideea din spatele noului vehiculului este aceea de a oferi un produs de dimensiuni mai mici și mai robust decât modelul standard. Ediția limitată primește toate facilitățile oferite de pachetul L axat pe lux și un nou set de jante de 18 inci finisate în negru.

În interior, există tapițerie din piele maro deschis marca Saddle Tongue care acoperă scaunele, consola centrală, genunchiere și panourile ușilor. Producătorul auto oferă clienților posibilitatea de a selecta configurații cu cinci sau șapte locuri și pune la dispoziția acestora patru nuanțe distinctive: White Pearl Crystal, Black, Attitude Black Mica, Red Mica și Avante-Garde Bronze. 

În ceea ce privește specificațiile tehnice de sub capotă, Land Cruiser Prado vine echipat cu un motor diesel de 2.8 litri, alături de unul pe benzină de 2.7 litri. În plus, există o serie de opțiuni mici ce pot fi adăugate în schimbul unor diferențe de preț. Cumpărătorii pot obține insigna aniversară și covorașe cu sigla ediției speciale. 

Modelul cu cinci locuri alimentat cu gaz are un preț de pornire de la 31.000 de euro, în timp ce motorul cu șapte locuri este oferit în schimbul sumei de 38.000 de euro. Potrivit presei internaționale, ultima generație a SUV-ului robust va debuta săptămâna viitoare, pe 9 iunie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>