Au aparut informatii noi despre ultima generatie Honda HR-V

Producatorul japonez a dezvaluit o serie de informatii despre noua generatie a modelului Honda HR-V care a debutat in a doua jumatate a lunii februarie. Se pare ca vehiculul prezinta sub capota un sistem hibrid de propulsie e:HEV care dezvolta 131 de cai putere.

La momentul lansarii, compania nu a dezvaluit prea multe detalii tehnice despre modelul actualizat, astfel ca pune noutati suplimentare la dispozitia potentialilor clienti. Comparativ cu modelul standard, inginerii au micsorat garda de sol cu 10 milimetri, inaltimea plafonului a fost marita cu 20 de milimetri, iar pasagerii dispun acum de mai mult spatiu la interior. De asemenea, nivelul de echipare standard este completat cu jantele de 18 inci. 

La interior, modelul vine echipat cu un instrumentar de bord digital ce include un ecran cu diagonala de 7 inci, alaturi de sistemul multimedia si de functiile Apple CarPlay, respectiv Android Auto. 

Cele mai importante detalii tehnice oferit sunt cele despre grupul propulsor, denumit oficial e:HEV, care dezvolta 131 CP si un cuplu de 253 Nm. Noua Honda HR-V beneficiaza de sistemul hibrid de propulsie al companiei, format dintr-un motor de 1.5 litri pe benzina, un motor electric si o baterie Litiu-Ion de dimensiuni mai mici.

De asemenea, sistemul include cele trei moduri de functionare: Sport, Normal si Econ, dar beneficiaza si de un mod B integrat in cutia de viteze care ajuta la regenerarea energiei la momentul franarii, pentru a oferi clientilor o experienta apropiata ca cea oferita de versiunile electrice. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>