BMW introduce noul sistem de ultima generatie iDrive 8 Infotainment

Producatorul de lux a introdus noul sistem de infotainment iDrive 8, cea mai recenta iteratie a software-ului sau de conectivitate, care prezinda o gama de functii si servicii actualizate pentru a face vehiculele de la BMW sa de distinga de concurenta. 

Asistentul personal inteligent de la BMW faciliteaza conversatia dintre sofer si vehicul, prezentand noi functii si un design actualizat, care vor ajuta la transmiterea informatiilor non-verbale catre sofer. Combinatia de hardware si software este conceputa pentru a sprijini o noua experienta de utilizator pentru viitorii clienti BMW. 

Producatorul auto spune ca iDrive 8 va invata sa se adapteze la rutinele si preferintele soferului. Acestia isi pot crea profiluri unice care pot include configuratii prestabilite cum ar fi temperatura, viteza ventilatorului si redarea pieselor preferate intr-o anumita oridine. 

„Privind in viitor, masina va deveni un dispozitiv din ce in ce mai inteligent si automatizat, care va putea mentine un dialog natural cu utilizatorul”, a declarat un reprezentant BMW intr-un comunicat de presa. 

Software-ul si experienta generala a utilizatorului devin vitale pentru modul in care acestia interactioneaza cu vehiculele. Producatorul a anuntat ca iDrive 8 de la BMW va fi lansat prima data pe un iX, urmat de noul i4. Sistemul va dispune de conectivitate 5G, actualizari over-the-air, aplicatii  si multe altele. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>