Suedezii de la EasyPark vor cumpara aplicatia Park Now de la BMW si Daimler

Fara a face public detaliile tranzactiei, cei doi producatorii de automobile de lux au anuntat ca au decis vanzarea aplicatiei Park Now catre compania EasyPark din Suedia. 

Potrivit Automarket, in urma cu aproximativ doi ani, BMW si Daimer au anuntat o posibila colaborare pentru serviciile de car sharing, inchirieri auto, incarcare de masini electrice, info parcari si car hailing, totalizand impreuna circa 60 de milioane de clienti.

Spre finalul anului trecut, au aparut si primelele afirmatii, conform carora cele doua companii germane iau in calcul vanzarea aplicatiei disponibila in circa 1.100 de orase la nivel mondial, si cunoscuta pentru capacitatea sa de a reduce timpul necesar gasirii unui loc in aglomerarile urbane. 

Vanzarea aplicatiei a fost confirmata chiar astazi de cele doua entitati care au explicat ca Park Now va ajunge in posesia suedezilor de la EasyPark, prezenti in peste 2.200 de oras din Europa si Australia. 

Prin aceasta tranzactie, BMW si Daimer au incercat sa obtina fonduri suplimentare, necesare in dezvoltarea viitoarelor priecte din mapa comuna a celor doua companii. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>