Mercedes EQE va fi lansat in septembrie anul acesta

Mercedes-Benz anunta un total de trei vehicule electrice planificate pentru lansare in urmatoarele 10 luni, printre care si mult asteptatul EQE, pregatit sa concureze cu Modelul  S de la Tesla, dar si cu Porsche Taycan. 

Directorul executiv al companiei, Ola Kallenius, a declarat recent pentru Automotive News ca noul vehicul premium cu emisii zero va aparea pentru prima data in cadru IAA Mobility 2021 de la München, noul eveniment care va inlocui spectacolul denumit anterior Salonul Auto de la Frankfurt. 

Modelul EQE va functiona pe arhitectura electrica EVA, purtand emblema versiunii EQS. Se asteapta ca productia sa inceapa in cea de a doua jumatatea a anului, la uzina din Bremen, Germania. Productia chineza este, de asemenea, o parte a planului celor de la Mercedes-Benz, dar cel mai probabil nu va incepe mai devreme de 2022. 

Ca o completare, tot in cadrul publicatiei, Kallenius a explicat ca nu exista si nu va exista pe piata auto un sedan de lux care sa se compare cu dimensiunea si designul noului EQS. Ofensiva vehiculelor electrice a companiei pentru acest an include deja lansarea versiunii EQA, denumita ulterior EQS, iar inainte ca EQE sa aiba debutul, crossover-ul electric EQB isi va face apartitia mai devreme. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>