Toyota Yaris obtine titlul „Masina europeana a anului”

Hatchback-ul japonez a castigat premiul Masina Europeana a Anului pentru 2021, depasind modele precum Fiat 500, Cupra Formentor, Volkswagen ID.3, Skoda Octavia, Land Rover Defender si Citroen C4. 

Ceremonia ECOTY de anul acesta va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Chiar daca spectacolul a fost anulat din cauza pandemiei, organizatorii au aranjat evenimentul in aceeasi locatie (Palexpo din Geneva) si l-au difuzat in mediul online. 

La inceputul anului, modelul japonez a fost anuntat ca se numara printre finalistii competitiei, care trebuiau sa se situeze pe cel putin cinci piete europene, ca o caracteristica esentiala de participare. Chiar daca juriul a fost impresionat de sistemul hibrid, noul model s-a evidentiat si prin „aspectul, calitatea perceputa, echipamentul de siguranta si confort, performanta si manevrabilitatea”. 

La inmanarea premiului, Matt Harrison, vicepresedinte executiv de la Toyota Motor Europe, a declarat ca este o mare onoare pentru companie, adresand multumiri juriului pentru consideratie si recunoastere. „As dori, totodata, sa profit de aceasta ocazie pentru a recunoaste pasiunea echipelor noastre de dezvoltare din Europa si Japonia”, a mai adaugat ulterior.

In prezent, Yaris se poate alatura modelelor Renault Clio si Volkswagen Golf, fiind unul dintre cele trei vehicule care au castigat competitia de mai multe ori. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>