Custom McLaren 720S de la SWAE primeste 900 CP

Noul grup SWAE este o companie din Montana, Statele Unite, care se ocupa cu modificarea autovehiculelor de ultima generatie. Noul SWAE 720S Widebody, intins cu fibra de carbon si echipat cu un motor reglat, se pregateste sa scoata cei 900 CP. 

Modelul widebody prezinta o expansiune vizuala extrem de subtila. Compania nu explica cu ce mai exact vine in plus noua interpretare, insa barbia larga si orificiile de admisie din jurul aripilor frontale sunt evidente. De asemenea, se poate observa o imbunatatire la nivelul santurilor extinse din spate, iar aripa de dimensiuni mari, despre care SWAE spune ca foloseste primele suporturi din titan, iese in evidenta. 

Noua versiune beneficiaza de jante personalizate cu 10 spite, care se adauga la capitolul „atractivitatea vizuala”, in timp ce turbocompresorul V8 cu 4.0 litri ridica in mod semnificativ puterea. SWAE pretinde mai mult de 900 CP la rotile din spate, ceea ce ar trebui sa insemne peste 1.000 CP. 

Noua versiunea de la McLaren a fost prezentat recent la Miami pentru a scoate in evidenta capacitatea companiei de a construi vehicule personalizate. Cel mai probabil, asta inseamna ca masina a fost o demonstratie si nu va fi pusa in vanzare, dar SWAE mentioneaza un pret de aproximativ 500.000 de dolari pentru a aduce la viata acest model widebody 720S. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>