4 moduri în care Scania îți diversifică operațiunile comerciale cu camioane second hand

În România și nu numai, numele Scania are o rezonanță absolută. Scania este o companie care există de peste 100 de ani și nu este de mirare că este lider în industria de transport. Unul dintre cele mai bune lucruri despre Scania este că oferă contracte de service personalizate la fiecare vânzare. Acest lucru presupune că te poți baza întotdeauna pe ei pentru a fi acolo pentru tine și afacerea ta atunci când ai nevoie de ajutor. Fie că este vorba de consiliere sau de asistență, Scania va fi acolo pentru a se asigura că afacerea ta continuă să funcționeze fără probleme.

Știai că Scania oferă o gamă variată de operațiuni comerciale cu camioane second hand? În cazul în care nu știai că retailerul suedez pune la dispoziție atât vehicule noi, cât și camioane second hand, citește mai departe pentru a afla mai multe despre ceea ce poate face Scania pentru afacerea ta. Atât șoferii de camioane, cât și membrii industriei de transport vor găsi aceste informații valoroase. Așadar, fără alte formalități, să începem!

Cum alegi compania de transport potrivită pentru nevoile afacerii tale?

Cauta să colaborezi cu o companie de transport care te va ajuta să îmbini performanța unei remorci cu puterea unui motor. Alege un partener de drum care propune piese și utilaje care îți permit transportarea în timp util și în siguranță a sarcinii de lucru cu care te deplasezi.

Atât pentru transportul în constructii, cât și pentru operațiunile comerciale vei avea nevoie de un partener care să te ajute la îmbunătățirea eficienței operaționale și a costurilor generale, care vor crește profitabilitatea companiei tale. 

Este nevoie să dezvolți o relație pe termen lung cu parteneri care îți pot oferi un echilibru între putere și performanță la cele mai bune costuri 

Modalitatea în care îți alegi partenerul de drum când vine vorba de vehiculele de mare tonaj ține de îmbinarea următoarelor elemente: eficiență a costurilor, capacitate scalabilă, durabilitate, tehnologie de ultimă generație nu doar pentru piața din România, cât și pentru cea din Europa și expertiză în industrie pentru a te servi mai bine pe tine și pe clienții afacerii tale.

Alegerea unor camioane second hand te poate ajuta să îți diversifici operațiunile comerciale

Zilnic transporți o încărcătură grea și te străduiești în mod constant să o mărești pentru a crește calitatea serviciilor de transport pe care compania ta le oferă. Pentru a reuși și a prelua conducerea, trebuie să îți optimizezi și să îți adaptezi camionul pentru a maximiza rezultatele. Fiecare alegere pe care o faci, oricât de mică ar părea, contează și ajută la atingerea performanțelor vizate, în cele din urmă. 

Achiziționarea unor camioane la mâna a doua este o modalitate ideală de a-ți îmbunătăți flota, economisind în același timp și bani. Prețurile de pornire pentru un camion second hand și vehicule rulate de mare tonaj, cât și pentru piese sunt rezonabile și nu depășesc nici jumătate din prețul unui nou tip de camion care garantează o putere similară a motorului. În acest fel, vei putea face economii suplimentare achiziționând pachetul de servicii și leasing (operațional sau funcțional) de care afacerea ta are nevoie.

Dezvoltarea durabilă este, ca atare, un avantaj emergent al unor camioane rulate. Inițial, pare ipocrit că ar putea fi considerat sustenabil să cumperi camioane mai vechi, cu mai puțin carbon, dar achiziționarea de camioane comerciale deja rulate contribuie la încetinirea impactului negativ asupra mediului înconjurător. 

Deoarece producția necesită o cantitate substanțială de energie, mărfuri și așa mai departe, cumpărarea de camioane rulate poate ajuta la reducerea supraproducției de camioane și a impactului total asupra mediului al industriei transportului.

De ce să alegi camioane second hand de la Scania?

Dacă ești în căutarea unor camioane second hand care te pot ajuta să îți faci treaba fără să fie nevoie să investești o sumă considerabilă, ar trebui să iei în considerare niște vehicule Scania second hand. Aceste camioane second hand de la Scania sunt construite pentru a rezista și oferă performanțe greu de egalat. 

Scania oferă camioane rulate cu un grad mare de versatilitate pentru afacerea ta, întrucât oricare tip de camion rulat pe care l-ai alege din oferta retailerului suedez este disponibil într-o varietate de opțiuni. Scania vinde camioane second hand pentru a te ajuta să îți mărești flota. 

Dacă te gândești să îți extinzi afacerea, vehiculele la mâna a doua sunt calea de urmat! Pentru camioane noi în leasing sau cu banii jos, ești limitat în cazul versiunilor populare și, poți avea ghinionul să aștepți un timp de producție îndelungat. 

În cazul unor camioane second hand de la Scania, dacă un camion este bine manevrat, poți schimba orice model din ultimii ani și beneficiezi versatilitate pentru a reconstrui camioane mai vechi, deoarece componentele comerciale sunt în mod normal disponibile.

Iar când vine vorba de camioane second hand, Scania este cea mai bună opțiune, întrucât oferă calitate, service adaptat nevoilor afacerii tale și contracte de leasing operațional sau funcțional în funcție de ce tip de contract dorești. 

Dacă ești în căutarea calității și a fiabilității, atunci nu căuta mai departe! Cu Scania alături de afacerea ta, poți fi sigur că businessul tău va continua să prospere în industria transportului. Retailerul suedez ofera produse și servicii de top pentru fiecare model de camion în parte. 

Avantajele unor camioane second hand Scania

Este de la sine înțeles că reducerea costurilor de combustibil te poate economisi o mulțime de bani. Ceea ce s-ar putea să nu știi este câte modalități există la Scania în cazul unor camioane rulate și noi pentru a realiza acest lucru! 

În plus, dacă alegi remorci și camioane Scania euro 4, euro 5 sau euro 6, câștigurile de mediu care vor veni automat ca urmare a alegerilor inteligente sunt garantate! Pentru că reducerea costurilor de combustibil reduce și emisiile, iar acest aspect chiar este de dorit pentru piața din România și nu numai.

1. Vehicule și remorci Scania pentru productivitate crescută

În industria transportului din România și nu numai, productivitatea este de obicei echivalentă cu sarcina utilă. Și, din moment ce industria plătește adesea pe vehicul transportat, nu greutatea totală contează, ci numărul total de vehicule de pe remorca dumneavoastră. Selecția de camioane și remorci Scania oferă o comunicare strânsă atât cu caroseria, cât și cu vehiculul de la început, rezultând în cea mai sigură modalitate de a asigura capacitatea maximă posibilă. 

2. Timp de funcționare crescut cu vehicule și remorci Scania

În timp ce o întreținere prea mică poate duce la opriri neașteptate și costisitoare, o cantitate prea mare duce la o pierdere a productivității în termen de timpi de nefuncționare inutili. Întreținerea Scania cu planuri flexibile te va ajuta să găsești echilibrul perfect. Analizând în mod continuu datele din vehiculul tău, echipa Scania identifică și acționează la timp asupra nevoilor tale de service înainte ca acestea să apară. 

3. Camioane și remorci Scania: eficiența consumului de combustibil 

Scania, prin selecția sa de utilaje și sisteme performante adaptate pe fiecare camion în parte, oferă asistență extinsă pentru a te ajuta să reduci costurile cu combustibilul. În acest sens, sistemele Opticruise și Active Prediction conduc în mod normal la o scădere cu 2-3% a consumului, ceea ce te va ajuta să crești performanța sarcilor tale de lucru.

4. Design aerodinamic și eficiență maximă a motorului

Partea bună la Scania este că poți opta pentru camioane în leasing (operațional sau funcțional) și te bucuri de un design îmbunătățit față de cabină care reduce rezistența la aer. Acesta este doar un cuantum al îmbunătățirilor aerodinamice pe care selecția de vehicule, camioane și remorci Scania le au de oferit și care vă vor spori economia de combustibil.

Motoarele Scania sunt deja vestite pe parte de eficiență din punctul de vedere al consumului de combustibil, însă îmbunătățirile aduse radiatoarelor, precum și injectoare și camere de ardere îmbunătățite conduc la un consum redus de combustibil.

Deci, ce zici de un camion second hand Scania pentru flota ta?

Acesta nu este doar un camion. Este soluția perfectă pentru afacerea ta! Iar dacă dorești să cumperi camioane second hand, asigură-te că alegi unul de la Scania – cel mai bine vândut producător de vehicule comerciale! Valoarea acestei investiții va fi calculată cu atenție atunci când te vei întâlni cu dealerul tău Scania din România sau chiar Europa.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>